U bent hier

Vergadering

dinsdag 19 september 2017, 14.30u - Zaal Pieter Bruegel

Voorzitter

Wijzigingen

Op zoek naar de definitieve versie?

toegevoegd .
van Tinne Rombouts, Katrien Schryvers, Karin Brouwers, Kathleen Helsen, Vera Jans en Joris Poschet
999 (2016-2017) nr. 1
Externe sprekers
Ellen De Boeck (coördinator jeugdinformatie De Ambrassade), Leen Ackaert (beleidsadviseur Kinderrechtencommissariaat), Sibille Declercq (coördinator Awel) en Sven Gatz (Vlaams minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel)
Bespreking met: - Sven Gatz, Vlaams minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel - Ellen De Boeck, coördinator jeugdinformatie Ambrassade - Leen Ackaert, beleidsadviseur Kinderrechtencommissariaat - Sibille Declercq, coördinator Awel

15:00 uur

van Rik Daems aan minister Geert Bourgeois
2861 (2016-2017)
van Karl Vanlouwe aan minister Geert Bourgeois
2902 (2016-2017)
van Güler Turan aan minister Geert Bourgeois
2906 (2016-2017)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.