U bent hier

In de kijker

Vlaams Audiovisueel Fonds: hoorzitting

Het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) ondersteunt de creatie van film en andere audiovisuele producties financieel en met begeleiding en coaching. De leden van de commissie houden een hoorzitting met vertegenwoordigers van het VAF over zijn jaarverslag 2016. Bij die gelegenheid geeft het VAF ook zijn visie op de doorlichting van het Vlaamse audiovisuele beleid door Econopolis, waaraan de commissie op 11 mei een hoorzitting heeft gewijd met de onderzoekers en de mediasector.

Video

Verslag

85 (2016-2017)
Externe sprekers
Pierre Drouot (directeur-intendant VAF), Marijke Vandebuerie (zakelijk leider VAF) en Karla Puttemans (Hoofd Creatie VAF)
1291 (2017-2018) nr. 1
Bijlage: Presentatie van het Vlaams Audiovisueel Fonds (pdf)

Agenda

85 (2016-2017)
Externe sprekers
Pierre Drouot (directeur-intendant VAF), Marijke Vandebuerie (zakelijk leider VAF) en Karla Puttemans (Hoofd Creatie VAF)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.