U bent hier

In de kijker

Gamedia

Op 27 juni organiseerde minister Sven Gatz samen met minister Philippe Muyters Gamedia, een bijeenkomst van 100 bedrijfsleiders en professionals uit de gaming- en mediasector. Op dit event werd gebrainstormd over de vraag hoe het beleid bedrijven uit die sectoren kan ondersteunen om beter te samen te werken, te innoveren en te internationaliseren. Minister Sven Gatz kondigde ook de oprichting van een overlegplatform ‘Gaming’ aan. Welke beleidsconclusies heeft hij getrokken uit deze bijeenkomst? Welke concrete maatregelen wil hij nemen om de kruisbestuiving tussen de verschillende sectoren te ondersteunen?

Video

Verslag

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.