U bent hier

In de kijker

Openingsvergadering

Op 21 juni 2017 richtte het Vlaams Parlement een bijzondere commissie op inzake het grensoverschrijdend gedrag in de sport. Aanleiding hiertoe waren berichten in de media over gevallen van misbruik en grensoverschrijdend gedrag in de judosport. Tijdens de eerste vergadering van deze commissie behandelen de commissieleden verschillende vragen om uitleg over dit thema.

Video

Agenda

van Lionel Bajart aan minister Philippe Muyters
2403 (2016-2017)
van Joris Poschet aan minister Philippe Muyters
2495 (2016-2017)
van Lionel Bajart aan minister Philippe Muyters
2404 (2016-2017)
van Bert Moyaers aan minister Philippe Muyters
2630 (2016-2017)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.