U bent hier

In de kijker

Ondernemende werkzoekende 45-plussers

Werkzoekende 45-plussers hebben het soms moeilijk om opnieuw aan het werk te geraken. Om hen te ondersteunen om zelfstandige in hoofdberoep te worden, wil minister Philippe Muyters hun een premie van 1000 euro bruto per maand geven. Is dit plan besproken met de sociale partners? Aan welke vereisten moeten de kandidaat-ondernemers voldoen? Hoe zal dit plan concreet worden uitgerold?

Video

Verslag

van Andries Gryffroy aan minister Philippe Muyters
2509 (2016-2017)

Agenda

van Daniëlle Vanwesenbeeck aan minister Philippe Muyters
2444 (2016-2017)
van Andries Gryffroy aan minister Philippe Muyters
2509 (2016-2017)
van Daniëlle Vanwesenbeeck aan minister Philippe Muyters
2566 (2016-2017)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.