U bent hier

In de kijker

Jeugdwerkers in LIVC

Federaal minister Jambon richtte de Lokale Integrale Veiligheidscellen (LIVC’s) op om radicalisme zo vroeg mogelijk te detecteren. Jeugdwerkers maken ook deel uit van de LIVC’s. Zij hebben wel discretieplicht, maar geen beroepsgeheim. Komt hun vertrouwensband met jongeren niet onder druk als zij verondersteld worden informatie te delen met de politiediensten? Hoe staat minister Sven Gatz hiertegenover?

Video

Verslag

van Peter Wouters aan minister Philippe Muyters
2576 (2016-2017)
van Bert Moyaers aan minister Philippe Muyters
2599 (2016-2017)

Agenda

van Peter Wouters aan minister Philippe Muyters
2576 (2016-2017)
van Bert Moyaers aan minister Philippe Muyters
2599 (2016-2017)

14:30 uur

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.