U bent hier

In de kijker

Financiering Regenbooghuis

Een provinciaal regenbooghuis is een plek waar holebi’s en hun vrienden terechtkunnen voor informatie, onthaal of om elkaar te ontmoeten. Er komen verenigingen samen om te vergaderen en er worden tal van socio-culturele activiteiten georganiseerd. Door de afslanking van de provincies zal Vlaanderen instaan voor de betoelaging van deze regenbooghuizen. Blijft het totale bedrag behouden? Hoe zal de verdeling over de verschillende regenbooghuizen gebeuren? Heeft minister Liesbeth Homans overleg gepleegd met de huizen en de koepelorganisatie çavaria?

Video

Agenda

van Elke Van den Brandt aan minister Liesbeth Homans
2491 (2016-2017)
van Bart Van Malderen aan minister Liesbeth Homans
2529 (2016-2017)
16 (2016-2017)
Verslaggever
Björn Anseeuw
Bespreking en conclusie (onder voorbehoud indiening antwoord van de minister)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.