U bent hier

In de kijker

Cijfers ontbossing Natuurpunt

Begin mei wees minister Joke Schauvliege er in een interview op dat Natuurpunt de grootste ontbosser is in Vlaanderen. Hierover stelden verschillende parlementsleden actuele vragen in de plenaire vergadering, en Natuurpunt liet zelf weten dat de cijfers waar de minister zich op baseert, niet kloppen. Heeft minister Joke Schauvliege overleg gepleegd met Natuurpunt hierover? Kloppen haar cijfers?

Verslag

1041 (2016-2017) nr. 3

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.