U bent hier

In de kijker

Immaterieel cultureel erfgoed: actualisering beleid

Het immaterieel cultureel erfgoed (ICE) omvat alle niet-tastbare gewoontes of gebruiken van vroeger die levend worden gehouden om door te geven aan volgende generaties. Minister Sven Gatz stelde een visienota op om het beleid inzake ICE, op basis van een visienota uit 2010, te actualiseren en het reglement hierover aan te passen. Wat is hiervan de stand van zaken? Wanneer kan minister Sven Gatz zijn nieuwe visienota inzake ICE voorstellen? Hoe zal vakmanschap ingepast worden in het ICE?

Video

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.