U bent hier

In de kijker

Eenmeting lokaal jeugdbeleid

Sinds enkele jaren worden er, in tegenstelling tot vroeger, geen aparte jeugdbeleidsplannen meer opgemaakt, maar het jeugdbeleid wordt geïntegreerd in het strategische meerjarenplan van de lokale besturen. In 2013 voerde de Vlaamse overheid een nulmeting uit om daarna in een eenmeting in 2016 de impact hiervan te kunnen inschatten. Uit de resultaten van die eenmeting blijken een aantal knelpunten, en de onderzoekers doen ook enkele suggesties aan het beleid. Hoe bekijkt minister Sven Gatz deze eenmeting? Hoe zal hij die integreren in zijn beleid?

Video

Verslag


Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.