U bent hier

In de kijker

Waterwetboek

De milieuregelgeving inzake water is momenteel verdeeld over verschillende decreten. De Vlaamse Regering wil deze teksten dan ook bundelen in één waterwetboek, en daarom zal het decreet Integraal Waterbeleid uitgebreid worden met vier nieuwe titels. Hiervoor diende de Vlaamse Regering een ontwerp van decreet in om de betrokken teksten te coördineren en codificeren. De leden van de commissie bespreken en stemmen over dit ontwerp van decreet.

Video

Verslag

van Piet De Bruyn aan minister Joke Schauvliege
2275 (2016-2017)
van Bart Caron aan minister Joke Schauvliege
2420 (2016-2017)
1162 (2016-2017) nr. 2

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.