U bent hier

In de kijker

Aquacultuur in Vlaanderen

Aquacultuur is het kweken van vissen, schaaldieren en schelpen om ze te verkopen. Een duurzame aquacultuur kan een bijdrage leveren aan de oplossing van de overbevissing bij een stijgende bevolking. Het Rekenhof ging in 2013 na wat de positie is van Vlaanderen inzake aquacultuur en stelde daarover een rapport op. De leden van de commissie bespreken vandaag met de auditeur van het Rekenhof en met minister Joke Schauvliege hoe de aanbevelingen uit dit verslag werden opgevolgd.

Video

Verslag

56 (2016-2017)
Externe sprekers
Joris Relaes (administrateur-generaal ILVO), Fleur Marchand (wetenschappelijk directeur ILVO) en Marc De Loose (wetenschappelijk directeur ILVO)
1257 (2016-2017) nr. 1

Agenda

van het Rekenhof
37 (2013-2014) nr. 1
Opvolgingsbespreking met Joke Schauvliege, Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw, en Jan Meyus, auditeur Rekenhof
56 (2016-2017)
Externe sprekers
Joris Relaes (administrateur-generaal ILVO), Fleur Marchand (wetenschappelijk directeur ILVO) en Marc De Loose (wetenschappelijk directeur ILVO)
Verslaggever

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.