U bent hier

In de kijker

Krapte op private huurmarkt

De Vlaamse Woonraad uitte in een recent advies zijn bezorgdheid over de private huurmarkt: de vraag is groter dan het aanbod, en lage inkomens moeten hun toevlucht nemen tot woningen van slechtere kwaliteit. Hoe bekijkt minister Liesbeth Homans deze evolutie? Welke maatregelen wil zij in dit verband nemen om de zwakkere huurders te beschermen? Hoe kan het zogenaamde grijze wooncircuit in kaart worden gebracht?

Video

Agenda

van Michèle Hostekint aan minister Liesbeth Homans
2077 (2016-2017)
van An Christiaens aan minister Liesbeth Homans
2082 (2016-2017)
16 (2016-2017)
Verslaggever
Björn Anseeuw
Regl. art. 101,4
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.