U bent hier

In de kijker

Stand van zaken Seine-Scheldeproject

Het Seine-Scheldeproject is een ambitieus meerjarenproject om de havens van het Seine- en Scheldebekken met elkaar te verbinden door onder andere de verbreding van de Leie en het graven van een nieuw kanaal op Frans grondgebied. De nieuwe eerste minister van Frankrijk toonde zich echter een tegenstander van het project. Heeft minister Ben Weyts al overleg gepleegd met de nieuwe Franse regering? Staat het project op de helling? Wat zijn de economische gevolgen van eventuele vertragingen aan Franse kant?

Video

Verslag


Agenda

van Mathias De Clercq aan minister Ben Weyts
2227 (2016-2017)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.