U bent hier

In de kijker

Sociaal-cultureel volwassenenwerk: hoorzitting

De Vlaamse Regering diende een ontwerp van decreet in houdende de subsidiëring en erkenning van het sociaal-cultureel volwassenenwerk. Hierin wil ze een aantal uitdagingen aanpakken die zich aandienen: de vraag naar maatschappelijke legitimering van het sociaal-cultureel volwassenenwerk, de opkomst van nieuwe werkingen die niet onder te brengen vallen onder één bepaald domein, ... De leden van de commissie houden in dit verband een hoorzitting met vertegenwoordigers van het Steunpunt voor Sociaal-cultureel Volwassenenwerk (Socius), van de Federatie Sociaal-Cultureel Werk (FOV) en van Vijftact, namens het initiatief 15000.be.

Video

Agenda

van de Vlaamse Regering
1163 (2016-2017) nr. 1
Gemeenschapsaangelegenheid
6 (2015-2016)
Hoorzitting met: - Stef Steyaert, voorzitter, en Fred Dhont, directeur, Socius - Dirk Verbist, directeur Federatie Sociaal-Cultureel Werk (FOV) - Greet Firlefyn, coördinator Vijftact

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.