U bent hier

In de kijker

Europese steun aan actieve landbouwers

In uitvoering van het gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) kon enkel een actieve landbouwer financiële steun krijgen van Europa. Recent bleek dat Europa die beperking zou willen schrappen, maar minister Joke Schauvliege stelde voorstander te zijn van de huidige regeling. Hoe wil ze haar zienswijze waarmaken? Waarom zijn er op Europees vlak verschillende interpretaties over het begrip actieve landbouwer?

Video

Agenda

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.