U bent hier

In de kijker

Impact intensieve veeteelt op omwonenden

Recent stelde de West-Vlaamse Milieufederatie een studie voor over de impact van intensieve veeteelt op de gezondheid van de omwonenden in West-Vlaanderen. De studie vraagt de beleidsmakers naar bijkomend fundamenteel onderzoek. De landbouworganisaties stellen dat de landbouwbedrijven reeds heel wat inspanningen leveren om hun uitstoot te beperken. Hoe reageert minister Joke Schauvliege op de resultaten van de studie? Gaat ze in op de vraag naar bijkomend onderzoek? Zal ze overleg plegen met haar federale collega’s?

Video

Agenda

van de Vlaamse Regering
19 (2016-2017) nr. 1
Verslaggever
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
van de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen
12 (2016-2017) nr. 1
Bevoegdheden Landbouw, Visserij en Plattelandsbeleid van Joke Schauvliege, Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw Benoeming van een verslaggever, bespreking en indicatieve stemming

Aanwezigheden

Aanwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.