U bent hier

In de kijker

Gezinsdrama’s: hoorzitting over rapport

Minister Jo Vandeurzen liet het fenomeen van gezinsdrama’s in Vlaanderen onder de loep nemen. Dr. Hubert Van Puyenbroeck van de VUB stelde hierover een rapport 'Wanneer het onvoorspelbare onvoorstelbaar reëel wordt' op met aanbevelingen voor het beleid. Over dit rapport wisselen de leden van de commissie met hem van gedachten.

Video

Verslag

52 (2016-2017)
Externe sprekers
Hubert Van Puyenbroeck (auteur van het rapport, Faculty of Psychology & Educational Sciences, Coordinator Doctoral School Human Sciences, VUB)
1164 (2016-2017) nr. 1
Bijlage: Rapport 'Wanneer het onvoorspelbare onvoorstelbaar reëel wordt' (pdf)

Agenda

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

10:10 uur

52 (2016-2017)
Externe sprekers
Hubert Van Puyenbroeck (auteur van het rapport, Faculty of Psychology & Educational Sciences, Coordinator Doctoral School Human Sciences, VUB)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.