U bent hier

In de kijker

Uitbreiding Bednet?

Synchroon internetonderwijs, georganiseerd door Bednet, waarbij leerlingen thuis de lopende lessen in de klas kunnen volgen, kent een groot succes in het kleuter-, basis- en secundair onderwijs. Er blijkt ook interesse te zijn vanuit het volwassenenonderwijs en het hoger onderwijs. Hoe staat minister Hilde Crevits hiertegenover? Kan ze op de vraag ingaan? Zijn er obstakels om Bednet niet uit te breiden?

Video

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.