U bent hier

In de kijker

Proeven einde basisonderwijs

Het Steunpunt Toetsontwikkeling en Peilingen van de KU Leuven screende de interdiocesane proeven van Katholiek Onderwijs Vlaanderen en de toets van de Onderwijskoepel van Steden en Gemeenten (OVSG-toets). Aangezien ze aan de kwaliteitseisen voldoen, kunnen beide proeven worden opgenomen in de aangekondigde toolkit met gevalideerde toetsen. Hoe zal de uitrol van die toolkit concreet verlopen? Kunnen scholen zelf kiezen welke leergebieden worden getoetst? Welke communicatie zal minister Hilde Crevits hierover voeren?

Video

Agenda

van Jean-Jacques De Gucht aan minister Hilde Crevits
1743 (2016-2017)
van Ingeborg De Meulemeester aan minister Hilde Crevits
1746 (2016-2017)
van Jos De Meyer aan minister Hilde Crevits
1768 (2016-2017)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.