U bent hier

In de kijker

Ontdubbeling Ketnet?

De VRT maakte in het najaar bekend dat ze een nieuw lineair kanaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar, Ketnet Junior, wilde opstarten. Ze heeft daarvoor nu ook een dossier ingediend bij de Vlaamse overheid. Hierover moet de Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) een uitspraak doen, en daarom voert die een publieke bevraging uit. Wanneer zal het resultaat van die bevraging klaar zijn? Wat zal de kostprijs zijn van Ketnet Junior? Hoe reageert minister Sven Gatz op de plannen van de VRT?

Video

Verslag

van Bart Caron aan minister Sven Gatz
1788 (2016-2017)
1082 (2016-2017) nr. 4

Agenda

van Bart Caron aan minister Sven Gatz
1786 (2016-2017)
van Bart Caron aan minister Sven Gatz
1788 (2016-2017)
van de Vlaamse Regering
1082 (2016-2017) nr. 1
Verslaggever
Tine Soens
Gemeenschapsaangelegenheid
Voortzetting van de bespreking en stemming
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.