U bent hier

In de kijker

Erkenning moskeeën

Recent ontstond beroering over de lopende erkenning van moskeeën. De procedure bepaalt dat de federale minister van Justitie de rapporten van de Staatsveiligheid hierover moet overmaken aan Vlaams minister Liesbeth Homans, die ook advies moet krijgen van de gemeentelijke en provinciale overheden. Heeft de minister de rapporten van de Staatsveiligheid en de adviezen van de gemeentelijke en provinciale overheden ontvangen? Wat is de stand van zaken van de erkenningsprocedure?

Video

Verslag

1127 (2016-2017) nr. 2
1128 (2016-2017) nr. 5

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.