U bent hier

In de kijker

Bovenlokale sportinfrastructuur en topsportinfrastructuur

Een sportvriendelijke leefomgeving en de aanwezigheid van voldoende en kwalitatieve sportinfrastructuur is een basisvoorwaarde om te sporten. De Vlaamse Regering diende daarom een ontwerp van decreet in waarin ze de beschikbare middelen prioritair inzet op bovenlokale sportinfrastructuurprojecten die zo veel mogelijk mensen aan het sporten zetten. Het ontwerp van decreet biedt ook een structurele basis voor de verdere uitbouw van topsporttrainingsinfrastructuur. De leden van de commissie bespreken en stemmen over het ontwerp van decreet.

Video

Verslag

van Bert Moyaers aan minister Philippe Muyters
1615 (2016-2017)
1116 (2016-2017) nr. 2

Agenda

van Bert Moyaers aan minister Philippe Muyters
1615 (2016-2017)
van de Vlaamse Regering
1116 (2016-2017) nr. 1
Verslaggever
Peter Wouters
Gemeenschapsaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.