U bent hier

In de kijker

Impact ‘Toekomstplan’ VRT op tewerkstelling

In haar regeerakkoord 2014-2019 legde de Vlaamse Regering de VRT een aantal besparingen op. In uitvoering hiervan maakte de VRT een Toekomstplan op, dat onder andere voorziet in afvloeiingen bij het personeel. Over hoeveel werknemers zal het gaan? Zijn er ook maatregelen genomen inzake loonmatiging en arbeidsherverdeling? Hoe staat minister Sven Gatz tegenover het project van de VRT-leiding voor een betere bedrijfscultuur?

Video

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.