U bent hier

In de kijker

Toekomst leraren in basisonderwijs

Onlangs bracht de Vlaamse Onderwijsraad (Vlor) een advies uit over het toekomstplan voor het basisonderwijs. Daarin pleit de Vlor onder andere voor het invoeren van een specifieke masteropleiding gericht op het basisonderwijs. Hoe staat minister Hilde Crevits tegenover dit advies? Welke impact zal dit hebben op het onderwijsbudget? Hoe wil ze dit advies integreren in haar beleidsplannen?

Video

Verslag

van Ann Brusseel aan minister Hilde Crevits
1469 (2016-2017)
van Paul Cordy aan minister Hilde Crevits
1625 (2016-2017)
Vraag om uitleg van Caroline Gennez aan Hilde Crevits, viceminister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Onderwijs, over het advies van de Vlaamse Onderwijsraad (Vlor) betreffende het basisonderwijs Vraag om uitleg van Jos De Meyer aan Hilde Crevits, viceminister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Onderwijs, over masters in het basisonderwijs Vraag om uitleg van Kathleen Krekels aan Hilde Crevits, viceminister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Onderwijs, over het basisonderwijs in de toekomst
Vraag om uitleg van Koen Daniëls aan Hilde Crevits, viceminister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Onderwijs, over de stimulering en ondersteuning van de hogescholen bij het optimaal inzetten van de beschikbare middelen

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.