U bent hier

In de kijker

Culturele samenwerking Vlaanderen-Nederland: conceptnota

De cultuurministers van Vlaanderen en Nederland stelden eind 2016 dat ze enkele nieuwe krijtlijnen wensten te trekken voor de Nederlands-Vlaamse culturele samenwerking. Daarbij richtten ze zich tot deBuren, de Brakke Grond, het Cultureel Verdrag, Ons Erfdeel en de Nederlandse Taalunie. Leden van de N-VA-fractie dienden een conceptnota in om de blik op internationale culturele samenwerking verder open te trekken naar bijvoorbeeld onderwijs en media, en daartoe bakens uit te zetten voor het breed culturele terrein. De leden van de commissie bespreken deze conceptnota.

Verslag

1013 (2016-2017) nr. 2
1013 (2016-2017) nr. 3

Agenda

van Yamila Idrissi aan minister Sven Gatz
862 (2016-2017)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.