U bent hier

In de kijker

ErasmusPro

Een internationale ervaring kan een enorme meerwaarde betekenen voor de persoonlijke en cognitieve ontwikkeling van leerlingen, studenten, cursisten of zelfs leerkrachten. Ondanks het stijgend aantal studenten die op Erasmus gaan, zijn verschillende studentencategorieën nog steeds ondervertegenwoordigd binnen de verschillende Erasmus-programma’s, zoals studenten met een beperking of jongeren met een leercontract. Daarom heeft de Europese Commissie een nieuw mobiliteitsprogramma ErasmusPro in het leven geroepen. Wat is de inhoud van dat programma? Hoe zal dit worden uitgerold in Vlaanderen en Brussel? Welke middelen zal minister Hilde Crevits hiervoor uittrekken?

Video

Verslag

Agenda

Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.