U bent hier

In de kijker

ErasmusPro

Een internationale ervaring kan een enorme meerwaarde betekenen voor de persoonlijke en cognitieve ontwikkeling van leerlingen, studenten, cursisten of zelfs leerkrachten. Ondanks het stijgend aantal studenten die op Erasmus gaan, zijn verschillende studentencategorieën nog steeds ondervertegenwoordigd binnen de verschillende Erasmus-programma’s, zoals studenten met een beperking of jongeren met een leercontract. Daarom heeft de Europese Commissie een nieuw mobiliteitsprogramma ErasmusPro in het leven geroepen. Wat is de inhoud van dat programma? Hoe zal dit worden uitgerold in Vlaanderen en Brussel? Welke middelen zal minister Hilde Crevits hiervoor uittrekken?

Video

Verslag

Agenda

Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.