U bent hier

In de kijker

Herziening radiolandschap

De Vlaamse Regering stelde zich tot doel om een nieuw frequentieplan, een aangepast regelgevend kader en een beleid ter ondersteuning van een digitaal radiolandschap op te stellen. In uitvoering van deze beleidsintenties en de conceptnota Radiolandschap diende de Vlaamse Regering een ontwerp van decreet in om onder andere de lokale radio’s meer zendcomfort te geven. De leden van de commissie houden in dit verband een hoorzitting met Bart Bosmans van Norkring België, met Simon Delaere van de Sectorraad Media SARC, met Ben Appel van Medialaan en met Bruno Heyndrickx van Top Radio.

Video

Verslag

983 (2016-2017) nr. 3
983 (2016-2017) nr. 4

Agenda

van de Vlaamse Regering
983 (2016-2017) nr. 1
Verslaggever
Gemeenschapsaangelegenheid
Hoorzitting met als sprekers: - Bart Bosmans, CEO Norkring België - Simon Delaere, voorzitter Sectorraad Media SARC - Ben Appel, directeur Business and Legal Affairs Medialaan - Bruno Heyndrickx, directeur Top Radio

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.