U bent hier

In de kijker

Verslag Europese Taskforce Landbouwmarkten: gedachtewisseling

Het Directoraat-generaal Landbouw en Plattelandsontwikkeling van de Europese Commissie richtte de Europese Taskforce Landbouwmarkten op omdat de landbouwsector meer onderhevig is geworden aan de wisselvalligheden van de markt. Het EU-landbouwbeleid is meer marktgeoriënteerd geworden en er is een toenemende vrije markt in landbouwproducten op wereldvlak. De taskforce heeft tot doel om de positie van de landbouwers in de voedselketen te verstevigen. In dit verband houden de leden van de commissie een gedachtewisseling met Cees Veerman, voorzitter van de taskforce.

Video

Verslag

10 (2016-2017)
Externe sprekers
Cees Veerman (voorzitter van de Europese Taskforce Landbouwmarkten)
1026 (2016-2017) nr. 1

Agenda

10 (2016-2017)
Externe sprekers
Cees Veerman (voorzitter van de Europese Taskforce Landbouwmarkten)
Verslaggevers

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.