U bent hier

In de kijker

Nepuniversiteiten

In eerdere commissievergaderingen stelde minister Hilde Crevits dat instellingen die zichzelf onterecht universiteit noemen, een aangetekend schrijven zouden krijgen. Nu blijkt dat de Federale Overheidsdienst Economie een zwarte lijst van 41 nepuniversiteiten heeft opgesteld. Hebben deze 41 instellingen al een aangetekend schrijven ontvangen? Zal de minister deze zwarte lijst publiek maken? Welke verdere stappen wil ze ondernemen?

Video

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.