U bent hier

In de kijker

Begroting en beleidsbrief

Enkele weken geleden begonnen de besprekingen van de begroting 2017, wat de bevoegdheid Mobiliteit en Openbare Werken betreft, en van de beleidsbrief Mobiliteit en Openbare Werken 2016-2017. De leden van de commissie zetten die besprekingen vandaag voort en stemmen over de begroting.

Video

Verslag

956 (2016-2017) nr. 3

Agenda

van het Rekenhof
16 (2016-2017) nr. 1
Bevoegdheid Mobiliteit en Openbare Werken van Ben Weyts, Vlaams minister van Mobiliteit, Openbare Werken, Vlaamse Rand, Toerisme en Dierenwelzijn Voortzetting van de bespreking en indicatieve stemming
van Ben Weyts
956 (2016-2017) nr. 1
Voortzetting van de bespreking
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.