U bent hier

In de kijker

Bezoek ambassadeur Colombia

Na decennialange conflicten sloten de Colombiaanse overheid en de linkse rebellenbeweging FARC in augustus 2016 een vredesakkoord. Vanwege zijn inspanningen om de burgeroorlog in zijn land te beëindigen ontving de Colombiaanse president Juan Manuel Santos de Nobelprijs voor de Vrede. De Colombiaanse bevolking verwierp het vredesakkoord echter in een referendum in oktober. Vorig weekend bereikten de Colombiaanse overheid en de FARC een nieuw akkoord. In dit kader wisselen de commissieleden van gedachten met Jose Rodrigo Rivera Salazar, ambassadeur van Colombia.

Video

Verslag

7 (2016-2017)
Externe sprekers
Z.E. Jose Rodrigo Rivera Salazar (Ambassadeur van Colombia)
1010 (2016-2017) nr. 1

Agenda

7 (2016-2017)
Externe sprekers
Z.E. Jose Rodrigo Rivera Salazar (Ambassadeur van Colombia)
Verslaggevers

Er wordt voorzien in simultaanvertaling

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.