U bent hier

In de kijker

Conceptnota private huur: bespreking

Door de zesde staatshervorming is het Vlaamse Gewest bevoegd geworden voor de woninghuurwetgeving en de woonfiscaliteit. Met een conceptnota wil minister Liesbeth Homans aangeven wat de doelstellingen zijn op het vlak van private huur voor deze legislatuur. Na de toelichting door de minister en een hoorzitting over deze thematiek met experts uit de huursector in vorige vergaderingen, volgt vandaag de bespreking van de conceptnota zelf.

Verslag

891 (2015-2016) nr. 2
891 (2015-2016) nr. 3

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.