U bent hier

In de kijker

Regionale televisieomroepen

Minister Sven Gatz heeft een onderzoek laten uitvoeren om de huidige samenwerkingsovereenkomsten tussen de Vlaamse overheid en de regionale televisieomroeporganisaties voor de periode 2012-2016 te kunnen evalueren. Wat zijn de resultaten van dit onderzoek? Hoe zit het met de samenwerking van de regionale zenders met de VRT? Welke invloed heeft de digitalisering en online kijken voor de inkomsten van de regionale zenders?

Video

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.