U bent hier

In de kijker

Gaming- en mediasector: nood aan nieuw beleid?

Het media-innovatiecentrum MiX werd opgedoekt, ondanks de grote nood aan innovatie in de sector. Ook de aparte innovatiesteun voor de openbare omroep werd in 2015 stopgezet. Hoe rijmt minister Sven Gatz deze maatregelen met de ambitie inzake innovatie van de openbare omroep? Pleegt hij hierover overleg met de gaming- en de mediasector? Welke ondersteuning wil hij bieden?

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.