U bent hier

In de kijker

Kunstmatig eiland in Noordzee

Minister Ben Weyts wil een kunstmatig eiland laten opspuiten voor de kust van Knokke, om de kustlijn te beschermen tegen zware stormen. Dat zou ook de mogelijkheden van de estuaire vaart vergroten. De meningen van de kustburgemeesters zijn verdeeld over de gevolgen voor het toerisme en de havens. Is er overleg met de lokale besturen?

Video

Verslag


Agenda

van Lode Ceyssens aan minister Ben Weyts
83 (2016-2017)
van Joris Vandenbroucke aan minister Ben Weyts
108 (2016-2017)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.