U bent hier

In de kijker

Discriminatie 45-plussers op de werkvloer

Het aantal klachten over leeftijdsdiscriminatie bij aanwerving van 45-plussers gaat in stijgende lijn. Daarom start het interfederale gelijkekansencentrum Unia een campagne om het tij te keren. Hoe staat minister Philippe Muyters tegenover deze stijging? Hoe wil hij dit soort discriminatie aanpakken? Komen er sancties voor discriminerende werkgevers?

Agenda

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.