U bent hier

In de kijker

Zwartgeldcircuit in provinciaal voetbal

Uit een studie van de KU Leuven en PXL Hasselt blijkt dat provinciale voetbalclubs hun spelers vaak in het zwart uitbetalen. Ook rijst de vraag of er geen systeem moet komen waardoor provinciale clubs enkel lokale spelers opstellen, om zo een lokale binding met de gemeenschap te behouden. Hoe wil minister Philippe Muyters het zwartgeldcircuit aanpakken? Welke rol ziet hij voor de Vlaamse Voetbalfederatie? Hoe wil hij het provinciaal voetbal toegankelijk houden?

Agenda

van Bert Moyaers aan minister Philippe Muyters
2664 (2015-2016)
van Bert Moyaers aan minister Philippe Muyters
2745 (2015-2016)
van Bert Moyaers aan minister Philippe Muyters
8 (2016-2017)
van Bert Moyaers aan minister Philippe Muyters
2785 (2015-2016)
van Bart Caron aan minister Philippe Muyters
31 (2016-2017)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.