U bent hier

In de kijker

Werking Herita

In 2012 werd Herita opgericht, een onafhankelijke instelling voor de ondersteuning van waardevolle gebouwen, landschappen en archeologische sites. Recent doken in de media berichten op over problemen inzake het beheer en het onderhoud van het patrimonium, het inkrimpend personeelsbestand, de tanende publiekswerking en de ondersteuning van de erfgoedsector. Hoe staat minister-president Geert Bourgeois hiertegenover? Gaat hij akkoord met de geuite kritieken? Dringt een externe audit van Herita zich niet op?

Agenda

van Ingeborg De Meulemeester aan minister Geert Bourgeois
2726 (2015-2016)
van Johan Verstreken aan minister Geert Bourgeois
2741 (2015-2016)
van Tine Soens aan minister Geert Bourgeois
2764 (2015-2016)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.