U bent hier

In de kijker

Stand van zaken onderhandelingen TTIP

Federaal premier Charles Michel uitte onlangs zijn twijfels over de evenwichten in de onderhandelingen over het Transatlantic Trade and Investment Partnership (TTIP). Ook in de buurlanden gaan kritische stemmen op over de lopende onderhandelingen en wordt gepleit voor het stopzetten ervan. Wat is het standpunt van de Vlaamse Regering hierover? Heeft minister-president Geert Bourgeois overleg gepleegd met de premier over diens stellingname? Is er inderdaad een onevenwicht ontstaan ten gunste van de Verenigde Staten?

Video

Verslag

van Karl Vanlouwe aan minister Geert Bourgeois
2607 (2015-2016)

Agenda

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
van Karl Vanlouwe aan minister Geert Bourgeois
2607 (2015-2016)
van Marc Hendrickx aan minister Geert Bourgeois
2623 (2015-2016)
van Marc Hendrickx aan minister Geert Bourgeois
2719 (2015-2016)
van Karl Vanlouwe aan minister Geert Bourgeois
20 (2016-2017)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.