U bent hier

In de kijker

Stijgend ledenaantal bij jeugdbewegingen

De populariteit van jeugdbewegingen stijgt zodanig dat in Antwerpen ouders zelfs moesten kamperen om hun kinderen te kunnen inschrijven. De stijgende populariteit leidt tot heel wat praktische problemen en zet de werking onder druk. Wat wil minister Sven Gatz ondernemen om die druk te verlichten? Hoe wil hij vermijden dat jeugdbewegingen een ledenstop moeten invoeren? Zal hij extra middelen uittrekken?

Video

Agenda

van Caroline Bastiaens aan minister Sven Gatz
2692 (2015-2016)
van Bart Caron aan minister Sven Gatz
2753 (2015-2016)
van Caroline Bastiaens aan minister Sven Gatz
2783 (2015-2016)
van Caroline Bastiaens aan minister Sven Gatz
2792 (2015-2016)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.