U bent hier

In de kijker

Maatschappelijk debat over eindtermen: hoorzitting

De eindtermen omschrijven wat een leerling of student op het einde van een opleiding of cursus minimaal moet kennen en kunnen. Hierover liep een maatschappelijk debat. De leden van de commissie houden een hoorzitting over het rapport dat werd opgesteld na afsluiten van het debat.

Video

Verslag

2 (2016-2017)
Externe sprekers
Flor Van der Eycken (medewerker Vlaamse Scholierenkoepel), Ergys Brocaj (scholier), Mona Thijs (scholier) en Hadewych Bamps (medewerker Levuur)
973 (2016-2017) nr. 1

Agenda

2 (2016-2017)
Externe sprekers
Flor Van der Eycken (medewerker Vlaamse Scholierenkoepel), Ergys Brocaj (scholier), Mona Thijs (scholier) en Hadewych Bamps (medewerker Levuur)
Verslaggever
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.