U bent hier

In de kijker

Verzekeren inkomen landbouwers

Uit een enquête blijkt dat landbouwers vragende partij zijn voor een eerlijk speelveld binnen Europa inzake concurrentieregels. Ze vragen ook dat de overheid de lokale landbouwproductie meer promoot. Op Europees vlak zou er binnen het gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) een inkomensstabilisatietool komen, dat de landbouwers ondersteunt bij een marktdip. Wat is het standpunt van minister Joke Schauvliege hierover? Welke rol kan de Vlaamse overheid spelen?

Video

Agenda

van Jelle Engelbosch aan minister Joke Schauvliege
2619 (2015-2016)
van Jos De Meyer aan minister Joke Schauvliege
2777 (2015-2016)
van Sabine Vermeulen aan minister Joke Schauvliege
2818 (2015-2016)
van Herman De Croo aan minister Joke Schauvliege
2791 (2015-2016)
van Jos De Meyer aan minister Joke Schauvliege
45 (2016-2017)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.