U bent hier

In de kijker

Energieplan Vlaamse Regering: conceptnota

De Vlaamse Regering besliste op 8 juli 2016 hoe Vlaanderen de doelstellingen voor hernieuwbare energie in 2020 wil behalen. Minister Bart Tommelein stelde een conceptnota op met daarin nieuwe, hogere subdoelstellingen per hernieuwbare energiebron (zonne-energie, windenergie en warmte). De leden van de commissie wisselen hierover van gedachten met de minister.

Video

Verslag

103 (2015-2016)
Externe sprekers
Bart Tommelein (viceminister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Begroting, Financiën en Energie)
870 (2015-2016) nr. 2

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.