U bent hier

In de kijker

Topbenoeming Vlaamse overheid

Onlangs stelde de Vlaamse Regering een nieuwe administrateur-generaal aan bij het Agentschap Binnenlands Bestuur. In de overweging om te kiezen voor de kandidaat in kwestie wordt gesteld dat de visie van de kandidaat het beste aansluit bij de visie van de functionele minister. Strookt deze overweging met het formele doel van het interview uit de procedure? Speelt dergelijke overweging ook een rol bij de invulling van gelijkaardige functies? Wat is het verband met het competentieprofiel voor de functie?

Video

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.