U bent hier

In de kijker

Toekomst regionale televisieomroepen

De regionale televisieomroepen krijgen een structurele financiering van de Vlaamse overheid, maar hebben het niet gemakkelijk tegenover de grotere mediaspelers. Minister Sven Gatz opperde in een recent boek daarom de idee om de regionale televisieomroepen onder te brengen onder de vleugels van de VRT. Hoe ziet de minister dit concreet, in relatie tot de beheersovereenkomst van de Vlaamse Gemeenschap met de VRT? Hoe verloopt de huidige samenwerking tussen de regionale omroepen en de VRT? Zijn er nog andere opties mogelijk?

Video

Verslag

van Bart Caron aan minister Sven Gatz
2484 (2015-2016)
829 (2015-2016) nr. 2

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.