U bent hier

In de kijker

Restauratie Lam Gods: stand van zaken

De restauratie van het Lam Gods van de gebroeders Van Eyck blijkt langer en duurder uit te vallen dan oorspronkelijk ingeschat. Zal de restauratie volledig gebeuren? Indien ja, welk extra budget zal daarvoor nog nodig zijn? Zal minister Sven Gatz hierover overleg plegen met zijn collega bevoegd voor het onroerend erfgoed?

Video

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.