U bent hier

In de kijker

Maatschappelijk debat over eindtermen: hoorzitting

De eindtermen omschrijven wat een leerling of student op het einde van een opleiding of cursus minimaal moet kennen en kunnen. De leden van de commissie houden hierover een hoorzitting met professor Maarten Simons van de KU Leuven, die een onderzoek voerde naar de actuele werking en doeltreffendheid van de eindtermen als beleidsinstrument in Vlaanderen.

Video

Verslag

835 (2015-2016) nr. 1
Presentatie van prof. dr. Maarten Simons (pdf)

Agenda

80 (2015-2016)
Externe sprekers
Maarten Simons (professor KU Leuven)
Verslaggever
Jan Durnez

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.