U bent hier

In de kijker

Cultureel erfgoed: conceptnota Vlaamse Regering

De Vlaamse Regering stelde een conceptnota op met daarin haar plannen voor een duurzame cultureel-erfgoedwerking. Na de toelichting door minister Sven Gatz op 21 april en de hoorzitting met vertegenwoordigers uit de sector van het culturele erfgoed op 12 mei, bespreken de leden van de commissie vandaag de conceptnota.

Verslag

743 (2015-2016) nr. 2
743 (2015-2016) nr. 3

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.