U bent hier

In de kijker

Overkapping Antwerpse ring: gedachtewisseling met Ringland

In 2013 richtte een groep burgers Ringland op, een actiegroep die oplossingen voorstelt voor de mobiliteit op de Antwerpse ring. Een van hun voorstellen is de overkapping van die ring. De leden van de commissie houden een gedachtewisseling met vertegenwoordigers van Ringland over recente studies met betrekking tot die overkapping.

Video

Verslag

90 (2015-2016)
Externe sprekers
Peter Vermeulen (Ringland-coördinator)
847 (2015-2016) nr. 1

Agenda

90 (2015-2016)
Externe sprekers
Peter Vermeulen (Ringland-coördinator)
Verslaggevers
Wouter Vanbesien en Annick De Ridder

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.